Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen draagt verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij dit jaar € 215.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Dit bedrag verdelen de leden van deze bank over de verenigingen en stichtingen die meedoen aan deze actie.

VC Volt / Flip Schoonmaak is een van de vele verenigingen die meedoen aan deze actie. Ieder lid van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen zal binnenkort per post een code ontvangen om te stemmen. Ieder Rabobanklid krijgt 5 stemmen en kan hiervan 2 stemmen uitbrengen op VC Volt via www.mijnbankenik.nl/lvcm. Er kan van donderdag 6 oktober tot en met donderdag 20 oktober gestemd worden.

Voor elke stem op VC Volt ontvangen wij een geldbedrag. Wij willen deze bijdrage van de Rabobank gebruiken om voor de hele vereniging nieuwe tenues aan te schaffen. Daarom een verzoek aan jullie om op VC Volt te stemmen en zoveel mogelijk familie, vrienden, kennissen etc. te vragen of ze ook op VC Volt willen stemmen. Om dit te vergemakkelijken kun je dit bericht ook liken en delen op Facebook en retweeten op Twitter.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA