Welkom bij VC Volt / Flip Schoonmaak

Namens het voltallige interim bestuur heten wij jullie van harte welkom als lid van VC Volt / Flip Schoonmaak. Donderdag 14 juli 2016 zijn de nieuwe statuten getekend door de voormalige voorzitters van Shock ’82, Energo / Flip Schoonmaak en Dynamo in het bijzijn van de notaris en is de oprichting van VC Volt officieel een feit. Zoals eerder gecommuniceerd hebben alle 3 de verenigingen iets met energie of het opwekken daarvan te maken. Volt is een korte, krachtige, vlotte en moderne naam die raakvlakken heeft met onze 3 verenigingen, maar ook met de volleybalsport in het bijzonder. Onze mooie sport is explosief, dynamisch en snel. 3 aspecten die in VC Volt naar voren komen en in diverse media is hier ook al aandacht aan besteed.

Het nieuwe volleybalseizoen begint voor de nationale teams weer in de week van 15 augustus. Enkele senioren teams beginnen in de week van 22 augustus en alle overige teams beginnen vanaf 29 augustus in alle trainingsaccommodaties. Alle details komen medio augustus op de site te staan. De competitiewedstrijden beginnen weer vanaf zaterdag 24 september in zowel de Kloosterhof als LACO Sportcentrum Cuijk. Welk team waar precies speelt, hoe vaak en hoe laat wordt in de komende weken verder uitgewerkt. Dit is ook mede afhankelijk van beschikbaarheid van de wedstrijdaccommodatie; de benodigde en het vereiste aantal licentie scheidsrechters, de lettercode van het team en de eventuele meespeel- en kijkmogelijkheden van andere VC Volt teams: kortom een echte flinke, maar geen onmogelijke puzzel.

In het begin van het seizoen komt een informatieboekje beschikbaar over de nieuwe club voorzien van informatie voor leden, ouders van jeugdleden en potentieel nieuwe leden. Dit boekje zal antwoord geven op vragen als: "hoe werkt het binnen onze nieuwe club en wie is waarvoor verantwoordelijk en eerste aanspreekpunt". Ook zal de jaar- en activiteitenkalender beschikbaar komen voor jong en oud met een eerste doorkijkje wat wij als club allemaal willen gaan organiseren en bijvoorbeeld op welke dagen de zaal gesloten is. Ook een openingsfeest voor alle leden komt op de kalender te staan. Hoe en wat wij precies gaan organiseren, moet nog verder vormgegeven worden.

In de komende weken zal nog een aantal commissies actief zijn om nog verdere invulling te geven aan o.a. de nieuwe website, club sponsoring en de kleding in relatie tot de nieuwe clubkleuren (oranje / blauw). Ook de verplichte activiteiten, zoals inschrijven bij de Kamer Van Koophandel (KVK), nieuwe e-mailadressen voor de verschillende commissies maken de juiste personen er aan koppelen en vervolgens de oude afvoeren, afstemming met Nevobo, controleren en uiteindelijk samenvoegen van de ledenadministraties en het openen een nieuwe bankrekening wordt aan gewerkt. Er ligt nog veel werk in het verschiet, maar dit geeft oprecht ook veel positieve energie als wij terugkijken op wat er de afgelopen weken allemaal al gedaan is. De Technische Commissie (TC) heeft een enorm staaltje vakwerk geleverd waar wij oprecht erg trots op zijn. Zo goed als alle teams zijn voorzien van een trainer en de komende weken worden ook deze afspraken op papier gezet.

VC Volt / Flip Schoonmaak kan niet zonder de tomeloze inzet van vrijwilligers. Mocht jij het leuk vinden om ons te helpen met het bouwen aan het fundament van onze nieuwe club, maak je belangstelling dan kenbaar via dit mailadres onder de noemer: "vele handen maken licht werk": secretariaat@vcvolt.nl. Op diverse plekken binnen de nieuwe club kunnen wij nog zeker wat extra leden gebruiken en aan een functie- en taakomschrijving wordt gewerkt.

Namens het voltallige Dagelijkse Bestuur VC Volt

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA