JONGENS CMV6 NAAR FINALE NOJK

Na begin januari de voorrondes te hebben overleefd, heeft het jongensteam zaterdag 15 februari in de halve finales een geweldige prestatie geleverd. De jongens, die op het NOJK uitkomen op het niveau 6 van de mini’s, hebben zich na een intensieve dag geplaatst voor de finale van dit prestigieuze toernooi.

De dag begon al vroeg, want de halve finales werden gespeeld in De Lutte bij Oldenzaal. Dat was dus een aardig stukje rijden. De eerste wedstrijd was al meteen tegen een topper, één van de geplaatste teams: Lycurgus uit Groningen. Tot ieders verbazing werd deze tegenstander eenvoudig met 25-13 en 25-14 verslagen. Meteen hierna moesten ze wederom tegen een geplaatst team: Dynamo Apeldoorn. De eerste set hadden ze het lastig en verloren nipt met 21-25. In de tweede set was het ontzag voor dit team verdwenen en lieten ze hun beste volleybal van de dag zien: 25-11. Na een tweetal uren wachten, werd de 3e wedstrijd gespeeld. Nu was Dros-Alterno (ook Apeldoorn) de tegenstander. Mede door concentratieverlies en vermoeidheid van onze kant, waren zij te sterk voor VC Volt (25-19 en 25-15).

Door deze nederlaag eindigden de jongens als 3e in hun poule en moesten zij het in de kruisfinales opnemen tegen de nummer 2 van de andere poule:  Apollo 8 uit Borne. Het werd een uitputtingsslag maar VC Volt trok de overwinning verdiend naar zich toe: 25-22 en 26-24. De ontlading was groot na deze winst en hiermee het bereiken van de finale in Panningen. De jongens zullen zich op 11 april meten met de 7 andere finalisten. Het is een fantastische prestatie van dit team dat ze ervoor gezorgd hebben dat VC Volt zich bij de beste 8 clubs van Nederland mag scharen op dit niveau!

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.