9 & 10 juni: afsluiting volleybalseizoen

Het eerste volleybalseizoen van VC Volt zit er alweer op en dat willen op een mooie wijze afsluiten met een aantal leuke volleybal activiteiten voor jong en oud en een gezellig feestje.
 
Op 9 juni a.s. starten we om 20:30 uur met het Voltcafe in de Siol kantine (sportpark Groenendijks Kampen in Cuijk). De formule is eenvoudig: muziek, gezelligheid, entree 15 euro, drankjes (fris, bier, wijn) gratis tot 24:00 uur (daarna voor eigen rekening).
 
Op 10 juni zijn er op de Siol voetbalvelden een tweetal volleybal activiteiten. Als eerste starten we om 13:00 uur met het Ouder-Kind toernooi (zie ook de bijlage voor aanmelding). Kinderen kunnen op hun eigen niveau volleyballen met hun ouder, elke keer gecombineerd met een ander koppel, tegen een ander 4-tal (mini’s 1 t/m 6) of met hun ouder tegen een ander koppel (2 tegen 2, A/B/C-jeugd). Aanmelden kan nog tot zaterdag 13:00.
 
Aansluitend willen we om 18:00 uur starten met het MIX 3-O toernooi. Het MIX 3-O toernooi is voor de echte volleybal-liefhebbers een must. Een MIX 3-O team bestaat uit minimaal 1 vrouw, 1 man en de spelers moeten uit verschillende (competitie) teams komen. Je kunt je om 17:30 uur inschrijven bij de wedstrijdtafel in de Siol kantine.
 
Op zaterdag 10 juni zijn onze eigen frietbakkers Ben en John ook weer van de partij; voor de gezonde vette hap wordt dus gezorgd.
 
Blijf de website en Facebook in de gaten houden voor aanvullende informatie!

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA