Afscheid Rene Berends als manager van Dames 1

Zaterdag 5 november 2016 was voor Rene Berends de laatste wedstrijd bij Dames 1 in de hoedanigheid van manager en speaker tijdens hun wedstrijden. Door de meiden van D1 werd Rene in het zonnetje gezet.

Nadat Rene de Line Up had gedaan, moest hij de microfoon aan Sanne van Sambeek afstaan.

Namens het team nam Sanne het woord, want Rene gaat stoppen als manager en speaker bij D1. 10 jaar lang heeft Rene de zaken voor “zijn” dames geregeld.  Dit afscheid konden de meiden niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom werd Rene verrast met cadeaus en bloemen, en een woord van dank. Sanne had nog een leuke anekdote: Sanne en Rene waren 10 jaar geleden gelijktijdig begonnen bij Energo, wat nu VC Volt is. Ze hadden toen samen afgesproken dat, als de een zou stoppen de ander dat ook zou doen.  Het was gelukkig maar een grapje, want Sanne gaat gewoon door bij VC Volt.

Na deze mooie woorden werd Rene ook nog namens het bestuur hartelijk bedankt voor zijn jarenlange inzet als manager bij Dames 1 en als speaker tijdens de wedstrijden van de Dames. De club hoopt dat Rene nog lang op een andere manier bij VC Volt betrokken blijft.

Aansluitend werd kort stilgestaan bij de hoofdsponsor Flip Schoonmaak. Flip Schoonmaak heeft het contract weer met een jaar verlengd. Namens het bestuur werden Ton en Maaike hiervoor nogmaals hartelijk bedankt.

De wedstrijd die hierop volgde tussen VC Volt D1 en Somas/Activia D1 was een echte derby die in het voordeel uitviel van VC Volt, 3-2 winst. Een mooi afscheidscadeau van de dames aan Rene.

Namens het voltallige bestuur van VC Volt

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.