23-3-2020: Coronavirus (COVID-19) update vanuit het bestuur

Update 23-3-2020: Update vanuit Nevobo

Op woensdag 18 maart maakte de volleybalbond al bekend alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact met de Eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.

Voor meer informatie:

Dit betekent dat ook alle reeds geplande CMV-/recreantentoernooien etc. die nu nog in de periode ná 6 april ingepland zijn ook uit het programma gehaald zullen worden.

 

Update 22-3-2020: Update vanuit het bestuur

Afgelopen week maakte de overheid bekend dat er in ieder geval t/m maandag 6 april niet gesport kan worden. Alle sportcomplexen in onze regio hebben dit besluit ook overgenomen en zijn derhalve ook gesloten. VC Volt volgt de maatschappelijke ontwikkelingen uiteraard op de voet en zal ook de communicatie met de Nevobo blijven onderhouden.

Alle competitie wedstrijden zijn conform berichtgeving geschrapt. Hoe de rest van het trainingsseizoen 2019-2020 zal verlopen is op dit moment nog niet te zeggen.

De onderstaande passage komt uit onze clubregels. Wanneer er een verandering in de huidige situatie optreedt, dan informeren wij alle leden via de website hoe wij om gaan met de maanden welke nog voor ons liggen.

VC Volt hanteert als beleid dat er tot en met 30 april van het lopende volleybalseizoen door alle teams (jeugd, senioren en recreanten) getraind kan worden. Voor de maand mei wordt er in principe nog maximaal 1 x getraind per team. Voor de maand juni wordt er in principe niet getraind.

Zorg goed voor je zelf en anderen en volg de maatregelen welke de overheid heeft uitgevaardigd op.

 

Update 18-3-2020: Competities Topdivisie en lager gestopt

De Nevobo heeft besloten dat alle competities van topdivisie en lager gestopt worden. Voor de Eredivisie is een alternatief play-off programma voorgesteld, dat, mits de omstandigheden het toelaten, eind april / begin mei kan worden gespeeld. Verder vraagt de volleybalbond haar leden om actief mee te denken hoe er voor het seizoen 2020-2021 een eerlijke competitie-indeling kan worden gemaakt nu er voor het huidige seizoen geen teams kampioen zullen zijn.

Voor meer informatie:

 

Update 15-3-2020: Geen wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten t/m 6 april 

In het verlengde van de overheidsmaatregelen die zondagavond zijn afgekondigd verlengt de Nevobo de afgelasting van ALLE volleybalwedstrijden, trainingen en bijeenkomsten t/m in ieder geval maandag 6 april.

Volleybalverenigingen dienen daarnaast, net als alle andere sportverenigingen en onder meer ook scholen en kinderopvangcentra, hun deuren in deze periode te sluiten.

Voor meer informatie:

 

Update 14-3-2020: Vervolg competitie

De Nevobo beraadt zich de komende dagen over de manier waarop de diverse competities en toernooien tot een goed einde worden gebracht.

Wanneer er meer bekend is, zal dit hier gecommuniceerd worden.

 

Originele bericht:

Naar aanleiding van de laatste berichtgeving rondom het Corona virus, volgt de Nevobo het advies van NOC*NSF op. De Nevobo adviseert daarnaast verenigingen zowel alle trainingen te annuleren als bijeenkomsten met grote groepen. Het bestuur van VC Volt neemt dit advies ook over.

Dit betekent dat er per direct niet meer wordt getraind in alle sportzalen en dat in verband met het coronavirus alle volleybalwedstrijden in ieder geval t/m dinsdag 31 maart worden afgelast.

Voor nadere informatie verwijzen we naar:

Daarnaast lees je in het volgende bericht constant de meest actuele informatie:

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.