Dames 1 in Beers op naam na klaar voor nieuwe seizoen

Na de fusie van de drie verenigingen Energo/Flip Schoonmaak uit Beers, Shock '82 uit Cuijk en Dynamo uit Grave ontbreekt alleen nog de nieuwe naam voor de nieuwe vereniging. Voorlopig heet de club VV LVC/Flip Schoonmaak totdat de nieuwe naam bekendgemaakt wordt.

Het eerste damesteam dat op het nippertje zich niet wist te handhaven in de eerste divisie is niet bij de pakken gaan neerzitten en vol goede moed begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het Beerse team zag alleen Veerle v/d Heuvel vertrekken naar eredivisionist Flamingo's en Roos Mast stoppen. Voor de rest bleef het team intact en kwamen er de nodige versterkingen naar Beers.

De selectie voor komend seizoen ziet er als volgt uit:
1. Maartje ten Haaf, weer helemaal terug op niveau zal komend seizoen weer het voortouw nemen bij het Beerse team.
2. Charelle Remi, de 18 jarige Wijchense komt over uit het tweede team en zal na een jaar blessureleed om de vacante positie van diagonaalspeelster gaan strijden.
3. Pleun van Hout (17) die vorig jaar overkwam van Flamingo's begint aan haar tweede seizoen als aanvalster.
4. Liza van Lent is ook dit seizoen weer op de midden te bewonderen in Beers.
5. Liselotte Spoormakers, het 15 jarige talent komt over van Were Di Gemert en begint op dezelfde leedtijd als Veerle vd Heuvel destijds op hoger niveau en in Beers verwachten ze veel van de 1,83m lange diagonaal.
6. Linda Maassen is ook dit jaar weer spelverdeelster en begint aan haar vierde seizoen in Beers.
7. Sanne ten Haaf-Sambeek gaat samen met Maartje ten Haaf en Pleun van Hout de Beerse aanval vormen en haar ervaring maar vooral aanvalskracht zal dit seizoen weer veel punten opleveren.
9. Carmen Aarns, de 16 jarige middenaanvalster uit Grave maakte vorig jaar haar debuut in de eerste divisie en zal het tweede seizoen ook weer met samen met Liza van Lent op de midden spelen.
10. Kiki Nissen, 24 jaar zal samen met Linda Maassen de spelverdeling bij het team verzorgen. De 1,78m lange speelster is afkomstig van Gemini Elst en woonachtig in Nijmegen.
12. Eline Lange, net als vorig seizoen weer libero samen met
14. Lida Blonk, die ook dit seizoen met zijn tweeën het andere kleur wedstrijdshirt zullen dragen.

De trainingen en coaching worden dit seizoen verzorgd door Rudi Kun-Kuti en Rene v/d Bosch. V/d Bosch was al eerder vier jaar betrokken bij het eerste damesteam, toen met Jacek Ziemba en nu dus met plaatsgenoot Kun-Kuti die ook in Sint Anthonis woont. Rudi Kun-Kuti gaat naast het eerste damesteam een aantal trainingen verzorgen bij de nieuwe fusieclub bij talenten- en jeugdteams. Het bestuur van de nieuwe club is blij dat men de ervaren oefenmeester aan zich heeft weten te binden en ziet dit als een beste investering in het aanwezige volleybaltalent. Immers, in de hele regio lopen speelsters rond die het volleyballen hebben geleerd van de door de wol geverfde trainer.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA