Digitaal Wedstrijdformulier vanaf heden verplicht in Nevobo competitie

Vanaf dit seizoen is het in de Nevobo-competitie (senioren en jeugd ABC) verplicht om het digitale wedstrijdformulier (DWF) te gebruiken (www.dwf.volleybal.nl).

Twee versies
Het DWF is beschikbaar in twee verschillende versies, nl. ‘Resultaat invoeren’ en ‘Live bijhouden’. Bij VC Volt gaan wij (vooralsnog) werken met de versie ‘Resultaat invoeren’.

Om het DWF te kunnen gebruiken heeft VC Volt 4 tablets aangeschaft (2 in Cuijk en 2 in Beers). Ga alstublieft voorzichtig met deze tablets om, zodat we vele jaren van deze voor de club forse investering gebruik kunnen blijven maken.

In bijgevoegde handleiding en stappenplan kun je lezen wat er van jou als aanvoerder, coach, scheidsrechter of teller verwacht wordt en hoe het in zijn werk gaat.

Er is ook een demoversie ontwikkeld. In deze demoversie kan er eerst geoefend worden met het DWF. Om het DWF te testen kun je inloggen op deze demoversie (https://dwf-demo.volleybal.nl).

Meer informatie over het DWF kun je vinden op www.nevobo.nl/dwf.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA