Herinnering: schrijf je nu in voor Volt on the Beach

Net voor de zomervakantie hebben we jullie geïnformeerd over het nieuwe buitentoernooi van VC Volt op zaterdag 31 augustus aanstaande. Het toernooi is bedoeld als start van het nieuwe seizoen en wordt georganiseerd op het strandje in Beers.

Onder genot van volleybal en andere ludieke activiteiten bijpraten over de vakantie en vooruitkijken naar het nieuwe seizoen. Naast het volleybal worden er tal van activiteiten georganiseerd om er met elkaar een gezellige en onvergetelijke middag en avond van te maken. Meer informatie over het buitentoernooi vind je in dit nieuwsbericht.

Ben je ’s middags verhinderd, dan ben je alsnog van harte welkom om aan te schuiven bij de BBQ. Ouders van jeugdleden en partners van leden zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan het buitentoernooi en/of de BBQ.

Je schrijft je individueel in. Op de dag zelf worden voor elke speelronde nieuwe teams gevormd. We hopen erop dat iedereen meedoet. Dus heb je nog niet ingeschreven, schrijf je dan aub snel in.

Inschrijven voor het toernooi en de BBQ kan nog tot en met zaterdag 24 augustus aanstaande, via dit formulier, of door de onderstaande QR code te scannen.

Het organiserend comité Volt on the Beach:
Martin Driessen, Ton Roelofs, Paul van Daal, Jasper Degen, Toon Blom, Ard Logtens, Jarfon Muyris, Wim Bruinenberg en Rob van Etten

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.