Hoofdsponsor Flip Schoonmaak BV verbindt wederom naam en sponsoring aan fusieclub VC Volt

Al sinds mensenheugenis is er een innige relatie tussen Volleybal Vereniging Energo en Flip Schoonmaak BV. Dit begon allemaal begin jaren 2000 met het sponsoren van een reclamebord in de Kloosterhof en de kleding van het eerste damesteam in Beers. In 2005 werden de eerste formele sponsorovereenkomsten getekend en in september 2007 werden de banden nog verder aangehaald en werd Flip Schoonmaak BV de hoofd- en tevens naamsponsor van Energo. Ton en Maaike Philipsen hebben daarmee een enorme bijdrage geleverd aan de volleybalsport in het algemeen en daarnaast ook in het bijzonder het huidige niveau van de lokale Volleybal Vereniging gestimuleerd.

VC Volt is ontstaan door de fusie tussen Volleybal Vereniging Shock ’82, Energo en Dynamo en is hiermee in één keer een van de grootste Volleybal Verenigingen in de regio met meer dan 400 actieve sporters en verenigingsleden verdeeld over de A-B-C jeugd, mini’s, senioren en recreanten.

Het voltallige bestuur van VC Volt is enorm verheugd om te melden dat op maandag 5 september jl. de eerste officiële sponsorovereenkomst is getekend tussen VC Volt en Flip Schoonmaak BV. Ton en Maaike hebben besloten wederom een enorme bijdrage te leveren aan de volleybalsport in het Land van Cuijk door opnieuw te investeren in ons als club in de vorm van hoofd- en tevens naamsponsor van VC Volt. VC Volt / Flip Schoonmaak Dames 1 en Heren 1 zullen beide op het nog te selecteren wedstrijdtenue het logo van Flip Schoonmaak BV dragen. Ook op de reclame uitingen in zowel de Kloosterhof als het Laco Sportcentrum te Cuijk als op de netband bij VC Volt / Flip Schoonmaak Dames en Heren 1 zal de sponsornaam duidelijk zichtbaar zijn.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.