Hutseklutsen op de Tienmorgen

Dit jaar helaas geen kamp. Daarom was er als start van het nieuwe volleybalseizoen op zaterdag 29 augustus een mixtoernooi voor de mini’s en de jeugd op de Tienmorgen in Beers. 44 sportievelingen hadden zich opgegeven en zijn de strijd met elkaar aangegaan. 4 mini-teams speelden op eigen niveau tegen elkaar en tussen de wedstijden door werd er lekker op de boerderij gespeeld en volop geknuffeld met de dieren.

Ondertussen speelden de 5 jeugdteams, iedere ronde opnieuw door elkaar gehusseld, fanatiek hun wedstrijden, maar tussendoor werd er gezellig gechilled en gelachen met elkaar. En er waren natuurlijk ook nog winnaars. Bij de mini’s was dat het team bestaande uit: Lotte, Renee (N4) en Lana (N2). Zij zijn nu de trotse bezitters van de VC Volt-kamp wisselbeker dit jaar.

En bij de jeugd gingen Isa (MA1), Danny (JB1) en Asal (N6) er met de podiumplaatsen vandoor. Ook voor een hapje en drankje was gezorgd en bovendien waren de weersgoden ons goed gezind! Dus kunnen we terugkijken op een geslaagde middag en wensen we jullie allemaal een leuk en sportief volleybalseizoen toe.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.