In Memoriam Jos van den Heuvel (27-10-1947 - 25-05-2021)

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat erelid Jos van den Heuvel dinsdag 25 mei jl. op 73-jarige leeftijd plotseling is overleden. Jos was binnen volleybalclub Energo en later binnen VC Volt een alom zichtbaar, vriendelijk en vooral gerespecteerd lid die iedereen in en om Beers kende.

Jos heeft diverse functies binnen de volleybalwereld vervuld en was jarenlang het vaste gezicht als teller bij de nationaal volleybal wedstrijden op zaterdag als het brein rondom de kantine in de Kloosterhof. Er ging geen feestje voorbij of Jos zat in de organisatie of was van de partij.

Wij verliezen met dit overlijden een zeer gedreven lid die heel veel voor onze vereniging heeft betekend. Wij herinneren hem als een uiterst aimabel en sociaal persoon.

Namens het bestuur van VC Volt willen we zijn vrouw (Agnes), kinderen, kleinkinderen en overige familieleden condoleren met dit verlies en hen sterkte wensen in de komende periode.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA