In memoriam Lies Theunissen

Op vrijdag 23 maart kregen wij het verschrikkelijk verdrietige bericht, dat onze ex-teamgenoot Lies Theunissen was overleden. Haar plotselinge overlijden sloeg in als een bom.

“Onze” Lies, die al tientallen jaren bij Energo volleybalde, was er ineens niet meer. Als teamgenoten hebben wij die dag erna dit grote verlies met elkaar gedeeld. Vele jaren met elkaar gevolleybald en lief en leed gedeeld. We hebben fijne herinneringen aan Lies. Ze was een fanatieke sportieve speelster, betrokken bij de sport en de vereniging. Maar vooral ook een heel gezellige teamgenoot. Na de training aan de bar bijkletsen met een pilsje of na de wedstrijden gezellig met elkaar een frietje gaan eten.

Hoewel Lies onlangs was gestopt met spelen, was ze toch altijd bereid om in te vallen als we niet genoeg speelsters hadden. Zo ook de woensdag vóór haar overlijden. Ze speelde die avond met Volt Recreanten Dames 2 nog twee wedstrijden en deed dat met volle overtuiging en inzet. Dit maakt het ook voor ons, bijna niet te begrijpen dat we, iets meer dan een dag later, zo plotseling afscheid van haar moesten nemen.

We gaan Lies vreselijk missen en zullen haar nooit vergeten.

Lies, rust zacht.

Je volleybalmaatjes van Volt Recreanten Dames teams 2 en 3:

Esther, Manon, Maria, Sandra, Christien, Marloes, Wilma, Marian, Floor, Rien, Maria, Anny, Ineke, Ans en Mirjam.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA