Ledenwerving VC Volt met Vriendjes en vriendinnetjes dagen

Voor het voortbestaan van een sportclub is het essentieel dat er van onderuit een continue instroom is van nieuwe jeugdleden. Zij zijn het met name, die de fijne kneepjes van het volleybalspel zullen aanleren bij de trainingen in de jeugdopleiding tot aan het seniorenvolleybal, en voor een significant deel de toekomst van vereniging bepalen.

Eén van de acties om leden te werven is het af en toe houden van ´vriendjes en vriendinnetjes´ dagen bij de mini´s. Daarbij mogen minileden bij hun trainingen vriendjes en vriendinnetjes meenemen die dan mogen meedraaien in de training. Dat heeft in Grave vorig jaar plaats gevonden en dit jaar weer op 16 januari en is best succesvol. In Cuijk staan er ook twee van die trainingen op het programma voor de volgende groepen:

Mini niveau 3 Woensdag 1 februari 2017 LACO Sportcentrum Cuijk 14:45 tot 16:15
Mini niveau 4 Woensdag 1 februari 2017 LACO Sportcentrum Cuijk 16:15 tot 17:45
Mini niveau 1-2 Zaterdag 4 februari 2017 LACO Sportcentrum Cuijk 10:30 tot 12:00

Voor die groep op zaterdag een prima gelegenheid om samen naar de wedstrijden te kijken, die daarna gespeeld worden in de sporthal.

Clubgenoten die achter deze kijk op de clubopbouw staan en mee willen werken aan ledenwervingsacties zijn van harte welkom natuurlijk. De werkgroep die zich met ledenwerving gaat bezighouden is in oprichting en kan zeker nog leden met nieuwe frisse ideeën gebruiken. Als je daartoe wat voelt kun je je melden via de activiteiten commissie van VC Volt: activiteitencommissie@vcvolt.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA