Nieuwe kledinglijn komt eraan!

Op 1 december 2016 zijn alle leden geïnformeerd over de nieuwe kledinglijn van VC Volt. Alle teams hebben tussen 1 en 14 december gebruik kunnen maken van de speciale passessies onder leiding van de Kledingcommissie. Sasja, Manita en Iris hebben letterlijk hun handen vol gehad aan het reizen tussen alle trainingslocaties met tassen vol met paskleding (wedstrijdshirt en broekjes en eventueel inspeelshirts, trainingsjassen en broeken) om deze vervolgens weer uit te stallen in kleedkamers of in de kantine. 100-en leden kwamen letterlijk voorbij en de dames hebben vooral bij de heren afdeling hun ogen uitgekeken ;-).

Daarna kon het lijstwerk per afdeling (Dames, Heren, Jeugd, Mini’s en Recreanten), per team, per maat en per eventuele sponsor in orde gemaakt worden, zodat de definitieve bestelling voor de kleding geplaatst kon worden en de afspraken helder waren over de grootte van het VC VOLT logo, de VC VOLT tekst op de rug en de verplichte afmetingen van het borst- en rugnummer voor de competitie spelende teams. Ook nauwe samenwerking met de sponsorcommissie was noodzakelijk om exact te weten welke sponsor bij welk team komt of gaat komen. Knap staaltje werk en een enorm compliment voor de Kledingcommissie.

De sponsorcommissie was parallel ook heel erg druk in weer met het benaderen van potentiele kledingsponsors. Na overeenstemming is er per sponsor een overeenkomst opgesteld op papier met de wederzijdse afspraken en is er een proefdruk gemaakt met het voorgestelde (bedrijfs-)logo van de sponsor op het wedstrijdshirt en eventueel bij die teams waar het van toepassing is op de trainingsjas, inspeelshirt of tas. Een akkoord van de sponsor is noodzakelijk, voordat het drukproces gestart kan worden.

Bijna alle bestelde kledingitems zijn inmiddels binnen en van bijna iedere gecontracteerde kledingsponsor is er ook een akkoord voor het mogen drukken van het logo. We streven er nog steeds naar alles in één keer uit te leveren en te presenteren aan de leden, sponsoren en overige belangstellenden. Voor de beeldvorming: meer dan 1100 items dienen er bedrukt te worden.

Binnenkort wordt het uitlevermoment bekend gemaakt om alle teams in één keer te voorzien van de kleding op een speciale avond onder het genot van een hapje en een drankje samen met de sponsoren. Deze datum staat nog even onder voorbehoud, dus nog heel even geduld, maar het resultaat is erg mooi ! en iets waar wij als VC VOLT erg trots op mogen zijn.

Namens het Bestuur

Rogier van Gils en Wim Bruinenberg

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA