Olieballen toernooi ter afsluiting van 2016

Het jaar 2016 loopt op zijn einde, de competitie is alweer halverwege, dus is het tijd voor het OLIEBALLEN-toernooi. Dit jaar vindt dit toernooi plaats op woensdag 28 december van 19:30-22:00 uur in De Kwel in Cuijk.
 
De opzet van dit toernooi is vrij simpel: je meldt je op de avond zelf (28 december vanaf 19:15 uur) aan bij de wedstrijdleiding. Op basis van de aanmeldingen worden de teams door de wedstrijdleiding samengesteld en ingedeeld. Per team wordt er een dusdanige mix van speelsterkte gemaakt dat er (hopelijk) gelijkwaardige teams ontstaan. Dit betekent dat een team bestaat uit een mix van dames, heren, competitiespelers, recreanten; dus van een verschillend niveau. De inschrijving staat open voor alle spelers/speelsters die uitkomen in de senioren- en recreantencompetitie. Doelstelling van de avond: kennismaking, gezelligheid en volleybal natuurlijk. Dit onder het genot van een sapje of biertje en oliebollen. Voor het winnende team is er uiteraard een toepasselijke prijs.
 
Aangezien er in de week van 26-30 december geen trainingen zijn en wetende dat jullie allemaal van de combinatie volleybal, bier en oliebollen houden zal het zeker druk en gezellig worden. Fijne kerstdagen en tot de 28e.
 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA