Olieballentoernooi op 2 januari 2019

Het Olieballen toernooi van VC Volt is een gezellig samenzijn van de leden, gecombineerd met een sportief element, lekkere oliebollen, een drankje aan de bar en veel gezelligheid.

Aan het begin van de avond kan iedereen zich opgeven voor het toernooi. De wedstrijd commissie zal vanuit de opgaven de teams samenstellen en een aanvoerder aanwijzen. Om te zorgen dat iedereen weet met wie hij of zij in het team zit, zullen de teams gepresenteerd worden.

Daarna zullen de wedstrijd schema's van de eerste ronde op het presentatiebord geplaatst worden en kan iedereen zien in welke poule zijn team ingedeeld is en op welk veld(en) er gespeeld zal worden. Er zal op tijd gespeeld worden. Bij het einde-wedstrijd signaal stopt de rally. Nadat de wedstrijden in de poule allemaal gespeeld zijn, worden de nieuwe poules opgemaakt voor de tweede ronde. Alle nummers 1 uit iedere poule worden geplaatst in één nieuwe poule, alle nummers 2 worden geplaatst in de volgende nieuwe poule, etc. Na het spelen van de tweede ronde zijn alle plekken bekend en kan de prijsuitreiking plaats vinden.

Wie: Dames, heren en recreanten van VC Volt
Wanneer: woensdag 2 januari 2019
Waar: Laco sportcentrum Cuijk

Programma:
Inschrijven van 19:00 tot 19:30
Wedstrijden van ongeveer 19:45 tot 21:30
Prijsuitreiking rond 22:00

Voor (nog) meer info: activiteitencommissie@vcvolt.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA