Steun VC Volt: Grote Clubactie 2021

Ook dit jaar doet VC Volt weer mee met de Grote Clubactie. Van elk verkocht lot (€ 3,--) gaat 80% (dus € 2,40) naar VC Volt. De opbrengst van deze actie willen wij steken in de opleiding van onze jeugd.

In de Algemene Ledenvergadering in december 2019 is besloten dat we vanaf dat seizoen alleen de jeugdleden en mini’s nog inzetten om loten voor onze Club te verkopen. De verplichting voor de seniorenleden om loten te kopen/verkopen is dus komen te vervallen, maar we hopen dat die leden toch bereid zijn om aan deze actie deel te nemen door het kopen van een lot of enkele loten.

Vanaf 18 september zijn de jeugdleden al volop bezig om zoveel mogelijk loten te verkopen. Zijn er nog geen jeugdleden bij je aan de deur geweest om loten te verkopen en wil je onze club toch ondersteunen met de koop van enkele loten, dan is dat ook online mogelijk. Via https://clubactie.nl/lot/vc-volt/100005 kom je op onze verenigingspagina. Hier kun je loten kopen en kun je, indien gewenst, een jeugdlid als verkoper selecteren. Jouw koop wordt dan geregistreerd op naam van dat jeugdlid. De jeugdleden zullen het zeer waarderen als hun naam geselecteerd wordt, want er zijn namelijk door de club diverse leuke prijzen beschikbaar gesteld voor degenen die de meeste loten verkocht hebben.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA