Steun VC Volt: Grote Clubactie - Rabo ClubSupport - Sponsorkliks - Vriendenloterij

Graag vragen wij jullie aandacht voor een aantal manieren waarop onze Club door jullie (en anderen) ondersteund kan worden.

 

Grote Clubactie

Ook dit jaar doet VC Volt weer mee met de Grote Clubactie. Van elk verkocht lot (€ 3,-) gaat 80% (dus € 2,40) naar VC Volt. De opbrengst van deze actie willen wij steken in activiteiten voor de jeugd.

In de Algemene Ledenvergadering in december 2019 is besloten dat we vanaf dat seizoen alleen de jeugdleden en mini’s nog inzetten om loten voor onze Club te verkopen. De verplichting voor de seniorenleden om loten te kopen/verkopen is dus komen te vervallen, maar we hopen dat die leden toch bereid zijn om aan deze actie deel te nemen door het kopen van een lot of enkele loten.

Vanaf 23 september gaan de jeugdleden weer op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen. Zijn er (nog) geen jeugdleden bij je aan de deur geweest om loten te verkopen en wil je onze Club toch ondersteunen met de koop van enkele loten, dan is dat ook online mogelijk. Via Steun VC VOLT - Grote Clubactie kom je op onze verenigingspagina. Hier kun je vanaf 23 september loten kopen en kun je, indien gewenst, een jeugdlid als verkoper selecteren. Jouw koop wordt dan geregistreerd op naam van dat jeugdlid. De jeugdleden zullen het zeer waarderen als hun naam geselecteerd wordt, want er zijn namelijk door de club diverse leuke prijzen beschikbaar gesteld voor degenen die de meeste loten verkocht hebben.

Logo Grote Clubactie

 

Rabo ClubSupport

Via Rabo ClubSupport ondersteunt de Rabobank lokale verenigingen en stichtingen. Iedereen die lid is van de Rabobank kan ook dit jaar weer 3 stemmen uitbrengen.

Via de Rabo App of via Rabo ClubSupport - Rabobank kun je stemmen op Volleybalclub VC Volt. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen' in de Rabo App of via de 'Stem nu'-knop op de website. De stemperiode loopt van 4 tot en met 26 september 2023.

Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je jouw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je nu nog lid wordt, betekent dit dat je deze stemperiode al kunt stemmen op Volleybalclub VC Volt. Het lidmaatschap van Rabobank is gratis.

 

Sponsorkliks

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van VC Volt bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt.

Van alle aankopen wordt een commissie aan VC Volt uitbetaald! U betaalt niets extra!

cid:image007.png@01D2C392.4ED88560

 

Vriendenloterij

Een lot voor de Vriendenloterij kost € 15,00 per trekking. Er zijn vijftien trekkingen per jaar.

Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen! U kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Minimaal 40% van de lotprijs gaat rechtstreeks naar VC Volt!

 

Alvast bedankt voor jullie steun!

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA