Steun VC Volt: Rabo ClubSupport - Grote Clubactie - Sponsorkliks - Vriendenloterij

Graag vragen wij jullie aandacht voor een aantal manieren waarop onze Club door jullie (en anderen) ondersteund kan worden.

 

Rabo ClubSupport

Via Rabo ClubSupport ondersteunt de Rabobank lokale verenigingen en stichtingen. Iedereen die lid is van de Rabobank kan ook dit jaar weer 5 stemmen uitbrengen.

Stemmen verloopt dit jaar anders dan voorheen. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op Volleybal Club Volt. Als Rabobank-lid ontvang je dit jaar geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen' in de Rabo App of via Rabo Internetbankieren. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020.

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan heb je als het goed is van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode ontvangen. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn dat je jouw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je nu nog lid wordt, betekent dit dat je deze stemperiode al kunt stemmen op Volleybal Club Volt. Het lidmaatschap van Rabobank is gratis.

 

Grote Clubactie

Ook dit jaar doet VC Volt weer mee met de Grote Clubactie. Van elk verkocht lot (€ 3,--) gaat 80% (dus € 2,40) naar VC Volt. De opbrengst van deze actie willen wij steken in de opleiding van onze jeugd.

In de Algemene Ledenvergadering is besloten dat we vanaf dit seizoen alleen de jeugdleden en mini’s nog inzetten om loten voor onze Club te verkopen. De verplichting voor de seniorenleden om loten te kopen/verkopen is dus komen te vervallen, maar we hopen dat die leden toch bereid zijn om aan deze actie deel te nemen door het kopen van een lot of enkele loten.

Vanaf 19 september zijn de jeugdleden al volop bezig om zoveel mogelijk loten te verkopen. Zijn er nog geen jeugdleden bij je aan de deur geweest om loten te verkopen en wil je onze Club toch ondersteunen met de koop van enkele loten, dan is dat ook online mogelijk. Via https://clubactie.nl/lot/vc-volt/100005 kom je op onze verenigingspagina. Hier kun je loten kopen en kun je, indien gewenst, een jeugdlid als verkoper selecteren. Jouw koop wordt dan geregistreerd op naam van dat jeugdlid. De jeugdleden zullen het zeer waarderen als hun naam geselecteerd wordt, want er zijn namelijk door de club diverse leuke prijzen beschikbaar gesteld voor degenen die de meeste loten verkocht hebben.

 

Sponsorkliks

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van VC Volt bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt.

Van alle aankopen wordt een commissie aan VC Volt uitbetaald! U betaalt niets extra!

 

Vriendenloterij

Een lot voor de Vriendenloterij kost € 14,00 per trekking. Er zijn veertien trekkingen per jaar. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen! U kunt op elk gewenst moment opzeggen. Minimaal 40% van de lotprijs gaat rechtstreeks naar VC Volt!

 

Alvast bedankt voor jullie steun!

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA