Steun VC Volt: Rabobank Clubkas Campagne - Sponsorkliks - Vriendenloterij

Graag willen we drie mogelijkheden onder jullie aandacht brengen om VC Volt financieel te steunen: de Rabobank Clubkas Campagne, Sponsorkliks en de Vriendenloterij.
 

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen draagt verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij dit jaar wederom een aanzienlijk bedrag beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Dit bedrag verdelen de leden van deze bank over de verenigingen en stichtingen die meedoen aan deze actie. VC Volt / Flip Schoonmaak is een van de vele verenigingen die meedoen aan deze actie. Aangezien Shock ’82 ook nog een Rabobankrekening heeft, mag Shock ’82 ook nog meedoen met deze actie.

Ieder lid van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen heeft per post een code ontvangen om te stemmen. Let op, het gaat hier om leden, niet om rekeninghouders. Ieder Rabobanklid krijgt 5 stemmen en kan hiervan 2 stemmen uitbrengen op VC Volt en 2 stemmen op Shock '82 via www.mijnbankenik.nl/lvcm. Er kan vanaf vandaag tot en met maandag 22 mei gestemd worden.

Voor elke stem op VC Volt of Shock ’82 ontvangen wij een geldbedrag. Wij willen deze bijdrage van de Rabobank gebruiken om jaarlijks het Volt-kamp te kunnen organiseren voor onze jeugdleden. Daarom een verzoek aan jullie om op VC Volt en/of Shock ’82 te stemmen en zoveel mogelijk familie, vrienden, kennissen etc. te vragen of ze ook op hierop willen stemmen.


 

Sponsorkliks

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van VC Volt bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie aan VC Volt uitbetaald! U betaalt niets extra!


 

Vriendenloterij

Een lot voor de Vriendenloterij kost € 13,50 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. De Jackpotbonus is geen onderdeel van de 13e en 14e trekking. De loten in de 13e en 14e trekking kosten dan ook € 13,-. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen! U kunt op elk gewenst moment opzeggen. De helft van de lotprijs gaat rechtstreeks naar VC Volt!

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA