UPDATE 2019-09-13: Voorlopige team- en zaalindeling seizoen 2019/2020

UPDATE 2019-09-13: Aangepaste zaalindeling (onder voorbehoud).
UPDATE 2019-08-23: Aangepaste zaalindeling versie per donderdag 22-8-19 (onder voorbehoud).
UPDATE 2019-08-21: Nieuwe concept teamindeling dameslijn (onder voorbehoud).
UPDATE 2019-08-18: Nieuwe concept teamindeling Mini's, Dames en Heren (onder voorbehoud). Tevens zaalindeling (onder voorbehoud).
UPDATE 2019-08-13: Nieuwe concept teamindeling Dames en Heren Recreanten (onder voorbehoud).
UPDATE 2019-07-11: Nieuwe concept teamindeling dameslijn (onder voorbehoud).
UPDATE 2019-07-06: Eerste concept van teamindeling van de dameslijn (onder voorbehoud), zoals eerder op 2019-05-04 bekendgemaakt.
UPDATE 2019-06-22: Nieuwe concept teamindeling van de mini's (onder voorbehoud). 
UPDATE 2019-06-07: Eerste concept teamindeling van de herenlijn (onder voorbehoud). Het concept trainingstijden overzicht volgt medio volgende week.
UPDATE 2019-05-16: Eerste concept teamindeling jeugd en mini's. Informatie over trainingen en trainers volgen later.

Via dit nieuwsbericht zullen de voorlopige team- en zaalindeling VC Volt van alle Senioren Dames en Heren, Recreanten Dames en Heren, A-B-C Jeugd en Mini’s gepubliceerd en regelmatig geupdate worden, in aanloop naar het seizoen 2019/2020.

Zoals ieder jaar zijn de maanden april, mei en vaak ook nog juni van het lopende seizoen topdrukte voor alle Technische Commissie (TC) afdelingen. In de afgelopen weken zijn er al meerdere bijeenkomsten geweest en er zullen er, de komende weken, nog de nodige volgen. De insteek van de TC is medio mei 2019 de voorlopige team- en trainingszaalindeling te publiceren op de site en eerder indien mogelijk. De volgende info is meer ter achtergrond informatie:

 • 2e divisie (nationaal) is inmiddels ingeschreven bij de Nevobo en op 17 mei volgt dan de lettercode en poule indeling;
 • De regio teams (3e divisie tot en met 3e klasse) dienen uiterlijk 15 mei ingeschreven te worden (aantal teams en niveau);
 • De zaalhuur voor de commerciële zalen dient ook medio mei ingediend te worden;
 • 1 juni volgt de concept poule indeling regio teams (Nevobo teams).

Medio mei en indien mogelijk eerder worden de voorlopige team, train- en locatie (welke sporthal) overzichten gepubliceerd. Ook deze overzichten zijn en blijven onderhevig aan veranderingen. Er wordt ook zoveel mogelijk gekeken dat er meetrain opties zijn op andere avonden met andere, eventueel hogere teams. De volgende informatie willen wij jullie op voorhand vast meegeven:

 • Alle gepubliceerde indelingen zijn steeds een conceptversie en blijven onderhevig aan veranderingen. De definitieve teamindeling wordt pas bekend gemaakt vlak voor aanvang van de competitie en definitieve inschrijving van de leden per team bij de bond.
 • De trainingstijden indelingen zijn ook gekoppeld aan de beschikbaarheid van de zaal en de beschikbaarheid van trainers en begeleiders.
 • Op de Nevobo site staat t.z.t. het concept wedstrijdprogramma per team in de Nevobo competitie. Hier kan je nog géén rechten aan ontlenen (zowel qua locatie als aanvangstijd niet), want ook hier gaat nog het een en ander in veranderen, omdat de meespeel opties in de thuisweekenden nog verwerkt moeten worden. Ook de beperkte inzet van scheidsrechters met de vereiste licentiecode moet nog verwerkt worden.
 • Scheidsrechter leverplicht: mocht blijken dat VC Volt niet aan de vereiste Nevobo leverplicht kan voldoen, zal er in contact getreden worden met de Senioren teams hoe dit op te lossen.
 • Het wedstrijdprogramma voor de recreantencompetitie VRC Boxmeer zal kort na de vakantieperiode beschikbaar komen.
 • De jaar/seizoensplanning van VC Volt voor het seizoen 2019-2020 volgt ook binnenkort op de site. Hierin kan je zien wanneer de trainingen starten, wanneer er niet getraind kan worden i.v.m. geen zaal beschikbaar etc.
 • Over de meetrain opties van spelers/speelsters met andere teams komt de TC terug aan het begin van het nieuwe seizoen.
 • De team pagina's op onze website worden pas bij aanvang nieuwe seizoen aangepast.
 • Mocht je om wat voor een reden dan ook vragen en/of opmerkingen hebben, mail dan naar tc@vcvolt.nl en je krijgt antwoord.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

 • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
 • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.