Vanaf seizoen 2017-2018 over op Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

De Nevobo zaalcompetitie gaat vanaf seizoen 2017-2018 digitaal. Alle resultaten van competitiewedstrijden worden dan ingevoerd via het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF). Het systeem is heel gebruikersvriendelijk en er is geen Wifi in de hal nodig voor ‘resultaat invoeren’ binnen DWF. Om te zorgen dat iedereen klaar is voor de overgang naar resultaat invoeren binnen het DWF, heeft de Nevobo alle belangrijke informatie op een rijtje gezet en een aantal hulpmiddelen ontwikkeld.

Voor meer informatie over de overstap, inclusief handleidingen, veelgestelde vragen en een lijst van competities waarvoor de overstap geldt, zie de nieuwsbrief van de Nevobo over dit onderwerp. Voor persoonlijke ervaring van volleybalvereniging Espel/Creil, zie dit bericht op de Nevobo website. Voor algemene informatie over het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF), zie de informatie op de Nevobo website.

Bron foto: Nevobo

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.