VC Volt en Cuijk Kei Goed

Beste volleybal lief hebbers. Cuijk Kei Goed is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. De gezellige braderie opgeleukt door muziek en show maakt deze dag voor jong en oud tot een leuk uitje. Op verschillende plaatsen in de winkelstraten van het centrum van Cuijk is muziek, dans en show en zijn de terrassen geopend.

Uiteraard ontbreken de sportclubs ook niet, ook VC Volt is van de partij. Samen met XXS zullen wij een kleinschalig toernooi organiseren en wel op het Louis Jansenplein.

Door XXS is geregeld dat er een vrachtwagen zand wordt gestort op het terrein, hier zullen wij ons veld op neer zetten. In de directe omgeving zullen vele andere sport activiteiten zijn maar ook muziek. We gaan lekker beachvolleyballen. Aangezien we maar één veld hebben is er beperkt ruimte voor het aantal teams.

Schrijf je in!
Dit doe je door een mail te sturen naar activiteitencommissie@vcvolt.nl. Vermeld de namen van de spelers en het nivo wat je speelt in de reguliere competitie. We spelen 2 tegen 2, maar er mogen wisselspelers mee doen. Een mix van dames en heren mag ook. Nivo moet zijn A jeugd, recreanten of senioren. We spelen van 11.00 tot 17.00 op het veld. Naar aanleiding van de inschrijvingen zullen we kijken hoe we het gaan indelen.

VOL = VOL

Met vriendelijke groet,

De activiteiten commissie.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA