VC Volt / Flip Schoonmaak oefent komend weekend internationaal

Komend weekend zullen de dames van VC Volt / Flip Schoonmaak uit Beers tweemaal oefenen als laatste voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het Beerse team heeft een lange voorbereiding achter de rug en gaat komend seizoen proberen om een gooi te doen naar de titel in de tweede divisie.

Op zaterdag wordt een driekamp gespeeld in sporthal Laco te Cuijk, waar het Beerse team zal aantreden tegen VC Steinfort uit Luxemburg en Tchalou Volley uit België. Om 14.00 uur zal de eerste van drie wedstrijden gespeeld worden in Cuijk.

Op zondagmiddag zal in Beers in de Kloosterhof de teampresentatie plaatsvinden van VC Volt Dames 1 als het om 13.00 uur een volledige wedstrijd gaat spelen tegen de gasten uit België, Tchalou Volley. Voor het Beerse publiek de eerste kennismaking met het vernieuwde team van VC Volt dat afgelopen seizoen nog als Energo / Flip Schoonmaak in de eerste divisie uitkwam. De tegenstander uit België heeft een gastvrij onderdak gevonden bij sponsor Bij Ceulemans Zeilschool in Beers om zo ook twee keer te kunnen spelen in dit weekend.

VC Volt zal aantreden met de kern van vorig seizoen en de nieuwelingen Charelle Remy uit Wijchen en Liselotte Spoormakers uit Gemert. Kiki Nissen, uit Nijmegen, is verhinderd en zal pas 15 oktober acte de presence geven in de Beerse Kloosterhof, ook dit seizoen weer de sfeervolle thuishaven van de standaardteams van VC Volt.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.