VC Volt / Flip Schoonmaak organiseert Volleybalclinics voor het basisonderwijs op 't Startblok in Cuijk

Van 30 augustus tot en met 16 september organiseert VC Volt clinics bij basisschool 't Startblok in Cuijk voor het basisonderwijs (groep 4 tot en met 8). Dit om de volleybalsport bij de jeugd in de gemeente Cuijk nog meer onder de aandacht te brengen. Deze clinics in combinatie met het nieuw te openen volleybalveld op het schoolplein bij 't Startblok hebben als doel om de jeugd meer in beweging te krijgen. Ook zijn er 3 gratis proeflessen voor kinderen die enthousiast zijn geworden van het volleyballen.

De clinics worden gehouden op basisschool 't Startblok in Cuijk en zijn alleen bedoeld voor de kinderen van groep 4 tot en met 8 van ‘t Startblok. De volleybalclinics vinden plaats van 8:30 - 14:00 uur, in samenwerking met VC Volt.

Wilt u meer informatie of iemand interviewen, neem dan contact op met Hans van der Lienden, via jeugdcommissie@vcvolt.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA