Update 19-8-2022: VC Volt on the Beach! (gaat niet door)

Update 19-8-2022: Volt on the Beach gaat helaas niet door. We hebben als werkgroep hiertoe moeten besluiten vanwege het aantal aanmeldingen. We vinden het heel jammer, maar we verwachten niet dat het aantal aanmeldingen in de komende dagen nog dusdanig aantrekt dat het verantwoord is om de activiteit door te laten gaan. Daarom willen we in het najaar een alternatieve activiteit organiseren voor alle jeugd, senioren en recreanten. We komende daar in de loop van september bij alle teams op terug. -- Werkgroep Volt on the Beach.

Origineel bericht:

Beste leden,

Op zaterdag 27 augustus aanstaande organiseren we voor de tweede keer Volt on the Beach op het strandje in Beers als aftrap voor het nieuwe volleybalseizoen. Het is een dag met diverse activiteiten, voor jong en oud. Alle leden van VC Volt en ouders van jeugdleden zijn van harte welkom.

Volt on the Beach start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur, de wedstrijden tot uiterlijk 17.30 uur. Na afloop staat een BBQ gepland. We hopen natuurlijk dat iedereen hier ook aan deelneemt.

De volgende activiteiten zullen plaatsvinden:

Scan de QR en meld je aan!
Scan de QR en meld je aan!
  • Volt on the Beach is natuurlijk voor jong en oud. Voor de mini’s wordt ‘s middags een ouder-kind toernooi georganiseerd.
  • Tijdens Volt on the Beach kunnen de jeugd, senioren en recreanten - tijdens 4 tegen 4 wedstrijden - gezellig met andere clubgenoten bijpraten over de zomervakantie en vooruitblikken naar het nieuwe seizoen.
  • Ouders van de jeugd zijn ook van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor de 4 tegen 4 wedstrijden.
  • Voor de jeugdleden is er ook een beachvolleybal clinic.
  • Tussendoor zijn er allerlei ludieke (water) activiteiten.
  • En 's avonds is er een BBQ. De prijs is € 7.50 voor kinderen t/m 12 jaar, en € 10 voor iedereen die ouder is.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd om aan Volt on the Beach deel te nemen. Meld je aub aan via het bijgevoegd digitaal inschrijfformulier. Je kunt je ook samen met een clubgenoot of introducé opgeven, als je graag met hem of haar in een team wordt ingedeeld. 

Geef op het inschrijfformulier aub ook aan of je eind van de middag deelneemt aan de bbq. We hopen jullie allemaal te treffen op zaterdag 27 augustus aanstaande om samen het nieuwe seizoen in te luiden. Dus schrijf je snel in, via dit formulier. Of scan de volgende QR code. Inschrijven kan tot en met zaterdag 20 augustus.

Organisatie Volt on the Beach

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA