VC Volt zoekt naar alternatieve training

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november 2021 heeft het kabinet bekendgemaakt, dat met ingang van zondag 28 november alle binnen- en buitensportaccommodaties tussen 17.00 uur en 05.00 uur verplicht hun deuren moeten sluiten.

Dat betekent dat wij voorlopig op de doordeweekse avonden niet meer kunnen trainen in de alle sporthallen in het land van Cuijk (Laco Cuijk, Laco Grave, Merlet College en de Kloosterhof). De avondsluiting duurt tot en met zondag 19 december.

De Nevobo neemt spoedig (en naar verwachting 30-11-2021) een besluit over het wel of niet stilleggen van de competities. Zodra hierover meer bekend is, laten we jullie dat weten.

Het bestuur en de technische commissie afdelingen zijn in de tussentijd aan het onderzoeken of we alternatieven kunnen vinden om de trainingen op andere momenten door te kunnen laten gaan. We houden jullie de komende dagen op de hoogte, maar voor aankomende week (maandag 29-11 tot en met vrijdag 3-12), komen alle trainingen in ieder geval te vervallen (met uitzondering van de maandagochtend recreanten in Beers).

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.