Kantine

VC Volt huurt van de Stichting Beheer Gemeenschapsaccommodaties Beers de kantine in sporthal De Kloosterhof in Beers. Dit betekent dat VC Volt verantwoordelijk is voor het beheer van de kantine. Deze kantine is een zeer belangrijke inkomstenbron voor onze volleybalclub.

Door de weeks wordt de kantine bemenst door medewerkers van de Stichting Beheer Gemeenschapsaccommodaties Beers. Als er activiteiten (volleybalwedstrijden of andere evenementen) plaatsvinden in het weekend is VC Volt verantwoordelijk voor de bezetting van de kantine en het beheer van de accommodatie, inclusief het sluiten van De Kloosterhof. 

Ieder lid van VC Volt van 18 jaar en ouder wordt geacht minimaal 2 kantinediensten (per seizoenshelft 1x) te draaien. Het wordt erg gewaardeerd als ouders van jeugdleden ook een kantinedienst willen draaien! Wij nodigen iedereen uit om de kantinedienst te kiezen die het beste uitkomt. Uiteraard zou het heel fijn zijn als je jezelf vaker indeelt. Graag zelfs!

Vanaf het seizoen 2023/2024 worden kantinediensten ingepland via een datumprikker. Leden en jeugdouders van leden hebben hier een email over ontvangen. Heb je de email niet ontvangen, is er iets onduidelijk, of heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen met de kantine commissie via kantine@vcvolt.nl.

Een geprinte lijst van de ingeplande kantinediensten vind je achter de bar.

 

Certificaat

Iedereen die kantinedienst draait dient in het bezit te zijn van een NOC*NSF Instructie Verantwoord Alcohol schenken certificaat.

Dit kan eenvoudig online verkregen worden:

  1. Ga naar: www.nocnsf.nl/iva
  2. Via Wat je moet weten vind je alle relevante informatie.
  3. Via Doe de test ga je naar de test.
  4. Vul bij email-adres barverantwoordelijke het emailadres van de Kantine commissie in (kantine@vcvolt.nl).
  5. Vul bij naam barverantwoordelijke de tekst 'Kantinecommissie VC Volt' in.
  6. Vul verder je eigen gegevens in en maak de test.

Volg deze instructies om te zorgen dat het certificaat ook bij VC Volt terecht komt.